Min önskelista

¤ Klädhängare http://en.pidltd.com/en/vestibule-and-wardrobe-furniture/drop-l_2038.html¤ Pappelina grytlapp och kökshandduk.


¤ Väska samt nytt överdrag till strykbrädan från 10-gruppen.

                       

¤Kivilyktor från Iitala, grå

¤37" LCD TV
¤Kakfat, Jelly Bean, fick ett i födelsedagspresent! Så glad :)

¤ Stelton Termoskanna, matt svart¤ Tyllpåse med tyllsatser
¤ Burk med lock, CultDesign

Då var min...

blogg igång. Nya året startar med nya utmaningar. 3 månader till nytt jobb, 3 månader kvar av 1 års heltids föräldraledighet.

Idag har storebror och jag bakat kanelbullar och försökt välja tapeter till hans rum. Tapeterna ska bestämt vara blåa, mycket blått, vi får väl se hur och vad det blir. Det är väl tur att vi endast ska sätta tapeter på en fondvägg och inte hela rummet.
Kanelbullebaket blev lyckat trots att pärlsockret höll på att sina på slutet. 4 bullar var slank ner i våra magar till eftermiddagsfikat. Lillebror sov under nästan hela baket. Så storebror blev nöjd med att ha mamma för sig själv en stund.

Vi har inte varit ute på hela dagen, vädret är supertrist, 3 cm blötsnö och duggregn. Någon granne var ute med barnen i pulka under förmiddagen, men det blev inte långvarigt. Känner verkligen inte för att gå ut med en i vagn och en som vill åka i pulka. Så det har fått bli titt på DVD-film istället och bus på golvet med lillebror.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0