En liten mössa

Ja, vad hittar man på en regnig semesterdag? Jo barnen leker med lego och jag tar mig lite tid och sätter mig vid symaskinen. Idag blev det bland annat två mössor, en kjol och ett par bebisbyxor. Så nu har jag ett ganska neutralt kit bestående av filt, mössa och muddbyxa till "grodan". Nedan visar jag mössan jag sytt i stl 44, får kanske sy en till lite mindre, då jag tyckte denna blev lite i största laget när jag gjorde en mätning mot de minsta mössorna grabbarna haft. Tyget som är ett interlock-tyg har jag köpt från mjukatyger.se. Ett i mitt tycke gulligt tyg med ekorrar, kaniner, fåglar och troll klättrandes i träd.

 


Bild: Privat


Grön fordonströja

Sydde en t-shirt till lillkillen för en tid sedan, men har inte lyckats få den på bild. Inte heller denna bild blev en av de bästa då modellen och tröjinnehavaren inte riktigt var med på noterna. Det blev i allafall en grön fordonströja i samma tyg som jag tidigare sytt en mössa i. Nu har jag även fått hem tyget i turkost allt enligt önskemål från grabbarna.

Bild: Privat


En filt

Jag har inte sytt så många filtar, men jag tycker verkligen om filtar och grabbarna har flera stycken var.
För någon vecka sen beställde jag ett tyg från mjukatyger.se med bl. a kaniner och ekorrar. Så idag hann jag sy ihop en filt.


Bild: Privat


RSS 2.0