God juice

Idag har jag firat min födelsedag med att vara föräldraledig. Barnen lät jag vara hemma med morfar, sen åkte jag och mamma på födelsedagsshopping. På listan över kvarglömda födelsedagspresenter i mina föräldrars hemstad var en citruspress och elvisp. Det blev alltså ersättningsshopping till denna glömska, så får de lämna tillbaka presenterna de glömde när de kommer hem igen.
Efter 3½ timmars shopping samt en lunch mitt i kom vi hem med ett par nya byxor till mig, en råsaft-centrifug (istället för citruspress och elvisp) och en ny rosti slev (då lilleman lyckats slå sönder den gamla).Bild: philips.se

Uppdaterad önskelista

Nu har jag uppdaterat min önskelista med ett par saker från Pappelina som jag fastnat lite extra för.


Bilder: http://www.pappelina.com

Vinter ???

Nja inte vet jag om det vi har just nu kan kallas vinter. Lite snö och några minusgrader skulle inte skada.
Fördelen är att det är bra fotoväder, lite småmulet och inget regn. Nackdelen är att det är så svårt att hitta något som lyser upp i vintermörkret. Dessa bilder tog jag när jag var ute på promenad med lillkillen i vagnen.


Bilder: Privat

Mer bildpysselBild: Privat

Ikväll hann jag med lite Digiscrap igen då barnen somnade tidigt efter en eftermiddag med mycket lek och bus tillsammans med storebrors två tjejkompisar. Fullrulle alltså, men ändå lugnt då båda barnen underhålls utan att någon vuxen behöver engagera sig. Så jag hann titta på skidor, surfa och fika i lugn och ro.

Bilden är så mysig med en glad storebror för att han "slipper" gå. Morfar ställer så gärna upp med att ha han på sina axlar. Lillebror fick ju åka vagn.

RSS 2.0