Ny symaskin

Nu har jag äntligen fått tag på en ny symaskin, min gamla Husqvarna blev jag inte riktigt klok på. Jag slog till på en ganska enkel variant från Brother men med tillräckligt många finesser för att vara ett bra komplement till overlocken jag lånat av mamma. Lite söt rosa är den också ;).


Bild: http://www.brother.se


Se snön lägger sig

Äntligen börjar det bli julstämning ute också. Granen tog vi in i lördags och då åkte även tomtarna fram. Vi brukar inte ta in granen och ta fram tomtarna förrän precis dagen innan julafton men i år har vi gjort ett undantag.
Det har snöat nästan hela dagen men det var först nu i kväll det började lägga sig på marken. Mysigt!Bild: Privat

 


Se det snöar...

...men varför smälter det när det landar? Jag vill ju att det ska bli en vit och härligt fin jul. Tja det är ju några dagar kvar så än har det ju chansen att lägga sig. Jag har däremot hört att det redan finns ganska mycket snö där vi ska fira jul i år, så jag får kanske en vit jul där jag ska vara i allafall.

Solsemester i november

Nu äntligen har jag fått ordning på våra bilder från semestern i slutet av november. Det var som en riktigt fin sommardag 23 grader i skuggan och stålande sol när vi anlände till Gran Canaria och Arguineguin en vecka före 1:a advent. Det blev verkligen semester och avkoppling direkt, telefonerna stängde vi av och någon dator hade vi inte med oss. Varma goa dagar under en hel vecka med bad, lek och bus varvades med ljumma kvällar på balkongen med utsikt över poolområdet och havet.Bild: Privat

Någon glass slank det ner i magen på pojkarna även om det serverades glass efter både lunch och middagsbuffén.


Bild: Privat

I den stora lekdelen "Miniland" fanns en stor sandlåda med två olika stora klätterställningar och massor av sandleksaker. Här trivdes brorsorna bra efter en lång dags bad och i väntan på kvällsmaten.


Bild: Privat

Lillebror tar ett svalkande bad i barnpoolen.


Bild: Privat

Storebror dök mycket och länge i barnpoolen. Den stora poolen var inte lika populär då den hade saltvatten.


Bild: Privat

Del av den stora poolen i förgrunden och den del av hotellet där vi bodde på fjärde våningen.


Bild: Privat

Lillebror sken med solen hela veckan.


Nytt i köket


     Bilder: Privata

Vad jag har längtat efter ett nytt matbord i köket. I söndags då jag och en kompis var på IKEA i Malmö så slog jag till. Bordet var uppmonterat och på plats på nya mattan innan sambon kom hem senare på kvällen. Mysfaktorn inför julen blev ännu högre.


RSS 2.0