Skidtur

Grabbarna fick nya skidor i helgen som var. Lillebror fick sådana med bindning där vanliga skor passar i. Han blev överlycklig och tyckte det var jätteroligt att ramla i snön, men det var nog mer kasta sig så mamma fick springa och resa upp han...
Jag gjorde ett spår med storebrors nya skidor i snön på vår baksida. Storebror fick skidor med riktig SNS Profil bindning så även mina pjäxor passar till hans skidor. För spåra med mina långa skidor är ju stört omöjligt på sådan liten yta med så tvära svängar.

Idag blir det till att spåra på nytt så grabbarna kan ta en liten tur, själv beger jag mig nog till 5 km på golfbanan så fort de har spårat där. Enligt killen som är spåransvarig så hoppades han kunna spåra efter lunch.


Snoddas

Idag slängde jag ihop några snoddas efter lunch när lillebror sov middag. De uppskattades av både stora och små gäster till "mellanmålsefterrätt" (det ordet har jag nog aldrig sett innan) :). Det blev några kvar som vi kan smaska på när jag fyller år nästa vecka!



Bild:Privat


Helgens blomma

Jag kunde bara inte motstå denna fina bukett tulpaner när jag snabbt sprang genom MAXI strax innan lunch idag.
Jag har även hunnit sy lite idag på min lediga fredag, men resultatet visar jag först lite längre fram för just nu är det en hemlig present.



Bild:Privat


Äntligen lite nya mössor

I går kväll sydde jag äntligen lite igen. Det blev två mössor i stl 52, passar lillebror i storleken. Båda tygerna kommer från JNY design med ett brunt foder även det från JNY design. Det var verkligen roligt att få något sytt igen. Har även en tröja liggandes som jag har påbörjat till lillebror men har tyvärr inte avslutat sömnaden av den. Det är bara en nedrans fåll som återstår. Får se om jag kan få det fixat innan veckan är slut.


Bild: Privat


Ja här var det öde

Tyvärr har jag haft en liten down i bloggandet ett tag, men i går kväll tog jag och satte saxen i lite tyger igen.
Det blir ytterligare två mössor, ska bara byta till brun tråd i overlocken.
För två veckor sedan fick jag hem lite nya tyger. Det blir många härligt våriga mössor av dem.

Det får vara allt för denna gång, i nästa inlägg ska jag kunna presentera det som nu ligger bredvid symaskinen.

Nedan visar jag en liten bild på ett av de nya tygerna som inkommit till Stoff & Stil.




Bild: www.stoffochstil.se


RSS 2.0