Mysig velourmössa

Lite tjatigt med mössor, men måste ju bara visa en i det fina rosa velourtyget med stjärnor från JNYdesign. Grabbarnas kusin blev mycket glad för den!


Bild: Privat


Sniglar

Var inte själv på syfestivalen men min väninnas mamma var där och då kunde jag inte låta bli att skicka med en liten lista på tyger. Ett av tygerna som kom med i kassen var detta underbara tyg med sniglar från Znokdesign.
Vad det ska bli av detta får ni se framöver.Bild: Privat


Ny mössmodell

Sytt har jag gjort, värre är det med uppdateringar här. Jag har testat att förlänga min vanliga mössmodell med lite mer häng i grå/svartrandig velour och svart interlock till foder. Den mössan trivs jag bra i nu när det är lite kalla och ruggiga dagar. Båda tygerna kommer från Gittes tygkälla.
Den andra mössan på bilden är en i min vanliga modell med cerise fordonstyg från Mjukatyger fodrad med svart fleece från Gittes tygkälla. Fordonsmössan sydde jag till grabbarnas kusin men hon är inte helt övertygad om hon kan ha en fordonsmössa även fast den är cerise. Nu har jag en ny på gång till henne, får hoppas att den faller henne bättre i smaken.


Bild: Privat


RSS 2.0