Rolig utlottning


Bild från livinglikelinda.blogg.se


Livinglikelinda har just nu en utlottning av roliga krukor i form av gubbar. Skulle passa bra hemma i köket!


Ljus


Bild:Privat

LJUS...det är precis vad vi snart behöver mer av, nu när hösten och vintern närmar sig.
Den här mysiga bilden tog min far när han och min mor var och hälsade på. Man känner verkligen hur ljuset strömmar genom det ihåliga "sockerdricksträdet"

Idag har jag och M varit med smågrabbarna i stan och strosat. Självklart blev det en del shopping också!
Jag är ute efter nya gardiner till köket, men de rätta har inte riktigt visat sig än. Jag har som vanligt en färdig bild i huvudet på hur jag vill ha det, men några färdigsydda sådana kan jag ju fortsätta leta efter...


Räkmackor

På sonens 5-årskalas bjöd vi på räkmackor och gräddtårta med hallon och blåbär. Räkmackorna gjorde jag på hembakade tekakor, som jag bakade på förmiddagen. Har inte bakat tekakor tidigare, men det gör jag gärna om. Lätt som en plätt, dock tog det lite lång tid att grädda då jag inte kunde ha mer än max 4 tekakor på samma plåt. Totalt blev det 20 stycken gyllene tekakor.


Bild: Privat


Födelsedag

Stora killen har redan blivit 5 år! Till kalaset köpte jag vita nejlikor som jag klippte ner och satt i små ikea ljuslyktor tillsammas med lite grönt. Jag hittade även fem stycken turkosblåa ljuslyktor på Åhléns för 10 kr styck som fick plats på bordet. Kom på efterhand att jag glömde ta fram sonens lilla bordsflagga som han fick i doppresent. Kalaset blev lyckat och sonen lekte länge med sitt nya lego.


Bild: Privat


RSS 2.0