Nytt i sovrummet

Äntligen är nu även fondväggen på plats i sovrummet. Med lite hjälp av min mamma så fick vi upp tapeten i går kväll. I kväll fick vi även ihop en sänggavel ala egen konstruktion. Med spånskiva (1200x1800), några reglar för stabilitetens skull, 2 st bitar skumplast (600x2000x20), kontaktlim och svart möbeltyg.
Jag är bara så nöjd! Tack mamma!


Bild: Privat

Bild: Privat

Diplom

Ikväll har jag gjort diplom som min mamma ska dela ut till sina dagbarn som under hösten genomgått "Kotte-skola" och barntrafikskola. Vi hade det jätteroligt när vi knåpade ihop diplomen, här nedan kan ni se resultaten. Tittar ni närmare på ramen runt "kottediplomet" så har jag använt utklipp från tapeten Myra från Sandbergs tyg & tapet.


  

Bild: Privat

Storebror är hemma igen!

Ikväll kom storbror hem igen efter 1 vecka hos mormor och morfar. Även om man ibland blir lovligt trött och får många "sår" i öronen av hans pratande så är det underbart efter några dagars näst in till tystnad. För lillebror har inte riktigt kommit på hur språket kan användas än.

Nu hoppas vi på lite bättre höstväder i morgon efter dagens regn, regn och åter regn och vi ska inte tala om hur mycket det har blåst. Det märktest inte minst då vi idag tog en tur till Ystad. Varför just Ystad? Hm det kan vi nog inte svara på...det bara blev så och en tur ut till hamnen där vi tittade på ett höstigt hav. Långt från sommarens minnen av sol och bad.

Bilder på onsdagens klädköp

Här kommer två bilder på kläderna jag inhandlade i onsdags på Po.P. Handlade två tröjor till mig själv, den ena ser ni på bild nummer två och den andra har samma mönster som den lillebror har på sig på bild nummer ett.

Nu ska jag och sambon fortsätta fredagskvällen med lite kex, ost och vin framför TVn.


Bild: Privat

Bild: Privat

Inköpt

Kunde inte låta bli att göra ett beök på Polarn o. Pyret i onsdags. Jag kunde heller inte låta bli att shoppa en tröja och ett par byxor (långkalsonger) till Lillebror, dessa har fungerat som pyjamas i två nätter nu! :) Till mig själv blev det två tröjor. Bilder kommer.

Äntligen hittade jag bilden jag letat efter

Denna bilden har jag letat efter jättelänge, gjorde den hösten 2007 men har inte hittat den igen förrän nu!
Jag skrev ut och gav den till mina föräldrar i födelsedagspresent förra hösten och sen hamnade den på en extern hårddisk i samband med en formatering av min PC.Bild: Privat

Blir nog ett besök på Polarn i morgon

Imorgon släpps 10-gruppens limiterade kolletion på Polarn O. Pyret. Vem vet det kanske blir ett klädesplagg eller två eller rentav en filt till! :)


Bild: www.polarnopyret.se

Härliga höst

Idag har det varit en underbar höstdag. Hade otroligt mycket att göra på jobbet men bestämde på en gång när jag åkte hem att jag snabbt skulle åka och hämta barnen för att sen bege oss till Tivoliparken.
Kom till lekparken vid halv fem tiden och var där i över en timme. Lillebror fick jag specialmata med en burk Sempers ekologiska Pastastjärnor i köttfärssås nästan direkt när vi kom dit, men sen var det full rulle på han igen.
Vi plockade kastanjer och storebror byggde vulkaner i sanden och lillebror åkte åk efter åk i rutschbanan. Snacka om att grabbarna var trötta efteråt!

När vi kom hem stupade lillebror i säng och storebror och jag åt kvällsmat framför Bolibompa.

Bild: Privat

Fina löv,en pensel och lite lim

Idag har jag pysslat lite med lönnlöven jag plockade i går. Jag penslade dem med lite lim på båda sidorna och hängde dem sedan på tork. Det blev höstfint i fatet på bordet tillsammans med lite ekollon och kastanjer som storbror plockat på väg hem från förskolan.
När jag ändå höll på passade jag på att sätta om en bukett blommor som jag köpte för en vecka sedan. Det var fantastiskt vilka fina gerberor det var i buketten. :)


Bild: Privat

RSS 2.0